Orice lucru scump sau de marcă obține o calitate și un preț mai ridicat datorită faptului că este făcut manual (individual). Lucrăm doar pe acest principiu și punem toate comenzile manual!
Suntem întotdeauna deschiși pentru comunicare pe probleme individuale. Răspunsurile la cele mai principale sunt colectate de aici (FAQ).

Garanții

 1. Oferim garanții, și dacă apar deduceri a comenzii, va trebui să contactați prin e-mail: info@wosmm.com cu o descriere a problemei.
 2. Garanția pentru servicii este valabilă timp de 1 lună.
 3. În cazul în care, din anumite motive, nu putem începe serviciul comandat îl vom înlocui cu alt serviciu sau rambursăm banii (în termenul specificat de Legea R. Moldova), în funcție de ceea ce alegeți.
 4. Garanțiile sunt oferite pentru like-uri, vizualizări, share, retweet-uri, comentarii, klass-uri și emoții. Dacă sunt anulate, vă garantăm returnarea completă a cantității pierdute în perioada de garanție (p. 2 din garanție).
 5. Atunci când solicitați servicii pentru abonați, prieteni și cititori în oricare dintre rețelele sociale, trebuie avut în vedere faptul că aceasta este o creștere artificială a contoarelor, iar o rețea socială poate bloca grupa, pagina etc. sau deduce complet abonații, prietenii și cititorii. Când folosiți acest serviciu, rețineți că sunteți client, noi suntem executant și există și partea terță o rețea socială. Dacă au loc eliminări sau blocaje, atunci doar rețeaua socială realizează, nu noi! Efectuarea unei comenzi de abonați, prieteni sau cititori pe orice rețea socială, acceptați acest punct și vă asumați toate responsabilitățile.

Reguli

 1. Suntem categoric contra și nu elaborăm servicii pentru a face rău, comentarii negative ș.a. Vă rugăm să luați în considerare acest punct.
 2. Nu folosiți mai multe servicii odată, deoarece aceasta elimină numărul exact de îndepliniri a comenzii și poate afecta negativ siguranța contului dvs. Așteptați până la sfârșitul comenzii și numai apoi aplicați serviciu suplimentar.
 3. Nu închideți pagina până la finalizarea comenzi, altfel comanda dvs. va fi întreruptă automat (din cauza incapacității de a adăuga material în contul dvs.). Banii, în acest caz, nu vor fi restituiți (baza este absența vinovăției CONTRACTORULUI)
 4. În absența unui motiv obiectiv, nu este permisă schimbarea (link-ului) și cererea de a opri comanda.
 5. 100 – acesta este numărul minim de like-uri, share, vizualizări…  pe care le putem efectua la o comandă.
 6. Nu cereți începerea comenzii imediat după plată. Vă rugăm să rețineți că NU avem un serviciu automat și toate comenzile sunt puse de către manageri, după verificarea linkurilor către tot felul de deficiențe. Comenzile vin la noi la intervale diferite și în ordine, avem nevoie de la 1 oră până la 24 ore pentru a lua o comanda în lucru. Dacă nu vezi progres; pe contul dvs. în timp de 24-36 ore, scrieți-ne prin e-mail: info@wosmm.com.