Prioritatea companiei este satisfacerea cererilor dvs.! Suntem întotdeauna pregătiți să rezolvăm orice probleme care pot apărea prin negocieri, punând mai întâi interesele clienților în cadrul regulilor definite de reglementările site-ului și de legea Republicii Moldova. Nu lucrăm cu comenzi destinate să dăuneze terților. Nu vom continua comunicarea dacă în conversație sunt încălcate standardele etice elementare de comunicare.

 

Întrebări frecvente răspuns

Poate ați făcut o greșeală atunci când plătiți în sistemul de plăți. Asigurați-vă că:
Ați completat corect câmpurile,
aveți suficiente fonduri în cont pentru a plăti,
incearca din nou
Alegeți o altă metodă de plată (sistem de plată diferit).

Nu înșelăm clienții, prin urmare, dezvoltăm dinamic și avem clienți obișnuiți care au încredere în noi. Suntem întotdeauna pregătiți să rezolvăm probleme legate de implementarea comenzilor și să mergem în întâmpinarea clienților.

Da, dar nu pentru toate rețelele sociale! Pe site, în descrierea serviciilor, există o descriere corespunzătoare! Înainte de a comanda, vă rugăm să citiți!

Nu oferim servicii de vânzare cont. Întreaga listă de servicii, prețuri și condiții pentru plasarea comenzilor pe care le puteți găsi cu ușurință pe site.

Nu lucrăm cu grupuri, comunități, canale și pagini care au subiecte interzise. Include: jocuri de noroc, pariuri, prognoze, vânzări de conturi, înșelăciune și promovare, scheme frauduloase, darknet, erotică, au un semn de 18+, extremism, nazism, rasism, încălcarea legii R. Moldova.

Pentru a vă procesa comanda, avem nevoie de la 1 la 36 ore (în funcție de sarcină). Mai mult, totul depinde de cantitatea și ritmul, care este selectat la nivelul programului, având în vedere serviciul selectat.

Orele de lucru ale managerilor care plasează manual comenzile sunt de la 9:00 la 17:00 Chișinău Moldova

Contul personal NU ESTE OFERIT pe site-ul nostru web. Puteți urmări progresul comenzii pe pagina dvs. (pe care ați indicat-o la plasarea comenzii) pentru a crește contorul (abonați, like-uri etc.).

Pentru a vă procesa comanda, avem nevoie de la 1 la 36 ore (în funcție de sarcină). Mai mult, totul depinde de cantitatea și ritmul, care este selectat la nivelul programului, având în vedere serviciul selectat.

De la 10 până la 10000, condițiile de îndeplinire a comenzii depind de serviciul și rețeaua socială alese și de cantitatea serviciului comandat.

Abordăm individual fiecare comandă. Deoarece toate comenzile sunt plasate manual de către manageri, viteza plasării unei comenzi într-o lucrare poate varia, în funcție de volumul comenzilor primite. Cu siguranță vom pune comanda să funcționeze în termen de la 1-36 ore. Dacă au trecut mai mult de 24 ore după plata comenzii, scrieți-ne la e-mail: info@wosmm.com, vom verifica starea comenzii.

Este nevoie de 1 până la 7 zile pentru a finaliza comanda în dependență de cantitate.

RECOMANDARE: Dacă termenele limită au trecut și nu există vizualizări, puneți un like sub video și după 30 de secunde. reînnoiți pagina.

Vă rugăm să trimiteți un e-mail: info@wosmm.com numărul comenzii sau un link cu o descriere a problemei. Managerii vor verifica comenzile dvs. și vor da un răspuns.