Deși aceasta nu este chiar o cerință, ci un ghid la plasarea unei comenzi, pentru a nu pierde timpul prețios.

  1. Orice cont, indiferent dacă este un grup, comunitate, pagină, clip video etc. nu trebuie să fie privat (închis) la momentul prestării serviciului. Nu vom putea efectua comanda într-o zonă închisă, așa că verificați cu atenție profilurile, paginile și videoclipurile dvs. înainte de a face o comandă.
  2. Grupul, pagina, canalul și profilul nu trebuie să fie necompletate la momentul promovării. Trebuie să fie minimum 10 afișări și 10 abonați / prieteni (acest lucru este destul de ușor de făcut desinestătător!). Această cerință este necesară pentru securitatea contului dvs. și de a reduce riscurile unei interdicții din rețeaua socială. Grupurile, comunitățile și paginile goale prezintă riscul de a intra sub filtrul rețelei sociale dacă nu este pregătit în mod corespunzător.
  3. Cantitatea minimă pe care clientul o poate comanda pe un singur link este de 100. Aceasta înseamnă că pe un singur cont, pe o fotografie, video, postare nu există nicio modalitate de a pune mai puțin decât minimul specificat
  4. Nu lucrăm cu comenzi menite să dăuneze terților.
  5. Nu vom continua comunicarea dacă în conversație sunt încălcate standardele etice elementare de comunicare.
  6. Nu lucrăm cu grupuri, comunități, canale și pagini care au subiecte interzise. Include: jocuri de noroc, pariuri, prognoze, înșelăciune de câștiguri, scheme frauduloase, darknet, erotică, ce au un semn de 18+, extremism, nazism, rasism, încălcarea legii Republicii Moldova.
  7. Când efectuați o comandă, vă rugăm să citiți cu atenție Oferta publică.

Și nu uitați: necunoașterea legii nu scutește